• office@resurseumaneiasi.ro
  • 0755 336 788
  • 0751 899 106

despre firma noastră

Cine Suntem

      Firma noastră a fost inființată pentru că înțelegem cât de copleșitor poate fi să jonglezi cu toate sarcinile pe care le are un departament de resurse umane privind angajările, întocmirea dosarelor de personal, a actelor adiționale, a regulamentului intern, a contractului colectiv de muncă, a programării concediilor de odihnă, a evaluărilor de personal si a multor alte activitati privind resursele umane.  Serviciul nostru de administrare personal si salarizare oferă o gamă completă de servicii care vă va ajuta să rămâneți concentrat asupra businessului dumneavoastră.

             Suntem o echipă de profesioniști care ne dedicăm timpul si activitatea pentru a veni în sprijinul clienților, desfășurând activităti de resurse umane si contabilitate. Puteți avea încredere în NOI, în echipa noastră formată din specialiști cu experiență de peste 15 ani, actualizați cu legislatia in vigoare si certificați ca Inspectori Resurse Umane.

Ce facem

Avantajele Colaborării cu o Firmă Specializată

Costuri

Costuri optimizate pentru firmă

Economisirea

Economisirea privind investiția într-un program de resurse umane sau de contabilitate, respectiv in echipamente sau personal suplimentar

Personal calificat

Personal calificat si bine pregatit pentru orice situație neprevazută.

Ce Garantăm

0
Seriozitate
0
Profesionalism
0
Confidențialitate

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență de peste 15 ani, actualizați cu legislatia in vigoare și certificați ca Inspectori Resurse Umane.

Contact

  • Piața Alexandru cel Bun Nr. 6, Iași
  • Tel.: 0751 899 106; 0755 336 788
  • Mail : office@resurseumaneiasi.ro

Social Media

© 2019  resurseumaneiasi.ro  All Rights Reserved

Designed and Developed by